Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu lahko pokličete g. Kokalja: 01-30-72-172

Vabila

Corpus Medicorum_spletna stran4

Zdravniški simfonični orkester iz Melbourna CORPUS MEDICORUM na evropski turneji

5.3.2018
3. aprila 2018 prihaja v Ljubljano zdravniški simfonični orkester iz Melbourna CORPUS MEDICORUM. V okviru evropske turneje bo koncertiral v Slovenski filharmoniji. Vabljeni na dobrodelni koncert, katerega izkupiček od prodanih vstopnic bo namenjen Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje. ​

Preberite več

foto 4 15Anja Bukovec_Chameleon_photo Jaka  Vinsek_Hommage_splet

Klubski koncertni večer: Anja Bukovec in Petra Greblo - violina in violončelo

5.2.2018
27. marca 2018 ob 19. uri vas vabimo v Domus Medica na koncert s priznanima in mednarodno uveljavljenima Anjo Bukovec in Petro Greblo, violina in violončelo. Veselimo se naših skupnih srečanj ob vrhunski glasbi v sezoni 2017/18.

Preberite več

trio Allegria_spletna stran

Klubski koncertni večer: Trio Allegria z gostjo Lucijo Šorn, kitara

5.2.2018
Godalni trio Allegria, v zasedbi Nina Pirc (1. violina), Barbara Komadina (2. violina) in Tina Rejc Krošelj (violončelo), je nastal konec leta 2017 z željo po poustvarjanju klasične glasbe vseh časovnih obdobij. Vabljeni 13. marca 2018 v Domus Medica ob 19. uri Veselimo se naših skupnih srečanj ob vrhunski glasbi v sezoni 2017/18.

Preberite več

Novice


Posledice, ki bi nastale, v kolikor bi MZ vztrajal pri svojem tolmačenju zakonskih in podzakonskih določb

16.7.2018
Zdravniška zbornica Slovenije (ZZS) se odziva na današnje sporočilo za medije Ministrstva za zdravje, ki želi naše navedbe iz današnje izjave za javnost prikazati kot nepravilne. V ZZS zato opozarjamo na morebitne posledice, ki bi nastale, v kolikor bi ministrstvo vztrajalo pri svojem tolmačenju zakonskih in podzakonskih določb.

Preberite več


ZZS ugotavlja, da je MZ sam onemogočil delovaje Nacionalnega inštituta za otroške srčne bolezni

16.7.2018
Zbornica na podlagi dostopnih podatkov ugotavlja, da je MZ s predlogom »reformne« novele Zakona o zdravstveni dejavnosti, ki je bila sprejeta v letu 2017, samo onemogočilo delovanje pred kratkim ustanovljenega Nacionalnega inštituta za otroške srčne bolezni. Vlado v odhajanju pozivamo, da prevzame odgovornost za vse škodljive posledice.

Preberite več


Opozorilo članom pred tveganjem nastanka visokih stroškov zaradi nenamerne sklenitve pogodbe s podjetjem EuroMedi

12.7.2018
Objavljamo vzorec obrazca, ki ga podjetje EuroMedi (European Medical Directory) posreduje zdravnikom in doktorjem dentalne medicine (oziroma njihovim delodajalcem ali njihovim podjetjem). Kdor izpolni in odpošlje obrazec, s tem sklene odplačno pogodbo za objavo svojih podatkov v registru (European Medical Directory) po ceni 977 EUR (+ DDV) na leto.

Preberite več