Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

 

Zdravstveni zavodi in zasebne ordinacije lahko izvajajo programe pripravništva, sekundarijata in specializacij zdravnikov in zobozdravnikov, če izpolnjujejo organizacijske, kadrovske, materialne in druge pogoje, določene s Pravilnikom (tukaj >>>).

Sekundariat - obvezni del

Za pridobitev ali podaljšanje pooblastil mora ustanova izpolniti "Vprašalnik - obvezni del sekundariata" in v dopisu sporočiti število želenih mest.

Izpolnjen vprašalnik in dopis se posreduje na e-naslov svetovalke Tina Zdovc.

Specializacije ter sekundariat - izbirni del

Za pridobitev, spremembo, podaljšanje ali prekinitev pooblastil mora ustanova izpolniti:

  • vlogo
  • obvezne priloge (vprašalnik in excelovo datoteko). V primeru vloge za družinsko medicino ali urgentno medicino izpolnite ustrezen vprašalnik - družinska/urgentna medicina

Izpolnjeno vlogo z obveznimi prilogami se posreduje na e-naslov svetovalke Tina Zdovc, ki je na voljo tudi za dodatne informacije v vezi izpolnjevanja vloge in prilog - tel.: 01 307 21 63.

Pripravništvo s področja dentalne medicine

Vloge za izdajo pooblastil za področje pripravništva iz dentalne medicine se posreduje na e-naslov svetovalke Tatjana Paradžik, tel.: 01 307 21 66.