Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Vabila


Sestanek: Koordinacija zdravnikov in zobozdravnikov zasebnikov in koncesionarjev z državno sekretarko dr. Alenko Forte

24.11.2021
Vsi zasebni zdravniki in zobozdravniki ter koncesionarji, ki želite tudi v prihodnje prejemati vabila za te sestanke, nam to prosim potrdite preko prijavnega obrazca.

Preberite več


Svečana podelitev licenčnih listin - 24. november 2021

20.10.2021
POMEMBNO OBVESTILO: Obveščamo vas, da Svečane podelitve specialističnih listin, ki je bila predvidena za sredo, 24. novembra ob 18. uri, zaradi epidemioloških razmer na ta datum – ne bo (je odpovedana). O novem datumu slovesnosti boste pravočasno obveščeni – preko eektronske pošte.

Preberite več


Javna predstavitev: Kaj prinaša predlog zakona o dolgotrajni oskrbi

15.10.2021
Vabimo vas na javno predstavitev predloga zakona o dolgotrajni oskrbi, ki bo v ponedeljek, 18. oktobra 2021, ob 16. uri preko Zooma, v organizaciji Ministrstva za zdravje in Zdravniške zbornice Slovenije. Na predstavitvi bodo predstavljene ugotovitve dveh pilotnih projektov in kakšne so rešitve v predlogu zakona.

Preberite več

Novice


Zdravniki pričakujemo, da nas bolniki obravnavajo brez žalitev in groženj

20.1.2022
Pacienti se po pomoč zdravnika obrnejo prostovoljno in nesprejemljivo je, da se pri tem vedejo žaljivo in nespoštljivo. Zato prosimo in pričakujemo, da nas bolniki, ki pridejo po pomoč prostovoljno, tudi zaradi virusa COVID -19, obravnavajo brez žalitev in groženj, sporoča Koordinacija zdravniških organizacij.

Preberite več

Neporabljen dopust

Posledice prekomerne obremenjenosti zdravnikov in zobozdravnikov

18.1.2022
Po oceni Evropske komisije manjka v Sloveniji tisoč zdravnikov, da bi dosegli povprečje Evropske unije. Odgovori skoraj dva tisoč zdravnikov v anketi temu pritrjujejo. Tri petine jih opravi več kot 25 nadur mesečno, več kot 40% jih je v zadnjih treh mesecih opravilo v povprečju štiri ali več dežurstev mesečno. Povečujeseizgorelost.

Preberite več

Državna odlkovanja_foto Daniel Novaković_STA

Prof. dr. Aleš Blinc, Aleksander Merlo in prof. dr. Marku Noču prejeli državna odlikovanja ​

17.1.2022
Predsednik republike je na posebni slovesnosti v Predsedniški palači vročil državna odlikovanja prof. dr. Alešu Blincu, Aleksandru Merlu in dr. Marku Noču. Zbornica vsem trem izjemnim zdravnikom izreka čestitke.

Preberite več