Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

TABELA A: Potrebe zaradi izrednih okoliščin

Navodila za izpolnjevanje: V ta obrazec se navedejo primeri zaradi smrti, enostranske odpovedi delovnega razmerja ali pa stalno pomanjkanje zdravnikov (v tem primeru izpolnite le kategorije zap. št., vrsta specializacije in morebitni že izvedeni ukrepi za pridobitev nadomestnega specialista.

TABELA B: Potrebe po novih specialistih zaradi širitve programa ali novega programa

TABELA C: Podatki o kapacitetah ustanove za posamezna področja za tekoče leto in potrebe po novih specialistih zaradi upokojitev

Navodila za izpolnjevanje: Pri številu potreb zaradi upokojitev vpišite le podatke, za katere nimate predvidenega nadomestila s specializanti. Pri številu specializantov, ki ste jim določeni kot delodajalec, vpišite število specializantov, za katere ste bili po "prejšnjem sistemu", ko se je specializacije določalo za regije, s strani Zdravniške zbornice Slovenije določeni kot delodajalec in število specializantov, ki so po "novem sistemu" pri vas zaposleni na podlagi prijave na razpis za izvajalca. FTE pomeni zaposlitev za polni delovni čas.