Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

38. zdravniški tek Matije Horvata na Rožnik

 Drage tekačice in tekači,

ponovno je prišel čas naše tradicionalne jesenske tekaške tekme. Letos se bomo že osemintridesetič (38 tekem!) zbrali v ljubljanskem Tivoliju in se pognali v dir proti Cankarjevem vrhu na Rožniku.
  Sobota, 12. oktober 2019
, je datum, ki si ga morate označiti v svoj koledar. Zbrali se bomo ob 11. uri, in sicer pod nadhodom pri Tivolskem bazenu. Kot že vsa leta do sedaj bomo tekli na dveh progah, moški (prb. 7,6km) in ženski (prb. 6,1km). Spodaj si lahko ogledate tudi slike tras. Na terenu pa bodo tudi talne označbe in prostovoljci, ki bodo pomagali pri usmerjanju.

  Teku sledi druženje, pogostitev in predavanje, ki bodo potekali v Koslerjevi dvorani Pivovarne Union. Pijača in jedača sta vključeni v ceno prijavnine na tek. Predavala nam bo Ana Kozjek, dip. biol. kem. Govorila bo o športu in študiju v Sloveniji, ZDA ter na Nizozemskem.  

  Letos uvajamo tudi novost pri načinu prijave na tek. Vse zainteresirane pozivamo, da se na dogodek prijavijo preko klika na gumb, ki je dostopen na tej spletni strani - Prijava na dogodek. Prav tako bomo tokrat prijavnino pobirali preko nakazil na TRR račun SZŠD Medicus.

   Prijavnina za člane Medicusa znaša 5€, za ostale 10€. Študenti in upokojenci tečejo brezplačno. Na tek so toplo vabljeni tudi študenti medicinske fakultete in vsi prijatelji našega poklica! Možne bodo tudi prijave tik pred zdajci na mestu zbora.

V primeru težav pri prijavljanju prosimo pišite ne email naslov gagihorvat@gmail.com.  

PODATKI za nakazilo prijavnine:

Medicus – Slovensko zdravniško športno društvo
Dunajska cesta 162, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 02014-0089618943
Namen: Prijavnina - Tek na Rožnik
Sklic: 4444

Rekorde proge si lahko ogledate na spodnji povezavi:
Rekordi proge
Tek_Matije_Horvata_-_Moški.pojasnila

Tek_Matije_Horvata_-_Ženske(1)

38. tek Matije Horvata 2019 - plakat 2019_09_19

Lokacija: Ljubljana Tivoli
, Ljubljana

Rok za prijavo: 07.10.2019

Prijava